Zo komen we tot die unieke match

Zo komen we tot die unieke match

Elk sollicitatieproces is een uniek avontuur, zowel voor de kandidaat, het bedrijf als de rekruteerder. Het gaat tenslotte om mensen. Wil je een duurzaam resultaat en écht de juiste persoon op de juiste plek, dan is een persoonlijke en diepgaande aanpak de beste manier.

Een gesprek van mens tot mens

Een interview wordt nog veel te vaak gezien als een zoektocht naar wat ontbreekt er op het cv of wat er ontbreekt er bij de kandidaat.  Ikzelf kijk liever op ” een andere manier ” naar een sollicitant.  Het is een gesprek van mens tot mens … Ik daag de kandidaat uit om in de spiegel te kijken naar het verleden.  Wat deden ze graag van job, wat minder graag.  Bij welk type bedrijf hebben ze het liefst gewerkt.

Dromen

Ik laat hun hun droomjob beschrijven … wat soms voor heel verrassende antwoorden zorgt, geloof me!  Door een heel ander type vragen te stellen, komt het verhaal achter het cv helemaal tot leven.  Ik luister vol verwondering en met een open blik naar hun wensen en hun verwachtingen.

Talenten en waarden

Elk sollicitant is uniek en ik noteer zorgvuldig hun talenten en wat ze écht belangrijk vinden in een job.  Welke waarden willen ze terugvinden of streven ze na.

Transparantie en eerlijkheid

Na het gesprek bespreken we samen open en eerlijk hoe goed of niet de match is tussen hun dromen, hun talenten en de vacature.  En niet alleen de vacature maar ook de waarden van het bedrijf en de doelen van het team.  Het grotere geheel blijven zien langs beide kanten van de tafel is een meerwaarde voor iedereen.

Benieuwd welke unieke match we voor jou kunnen realiseren?

Contacteer ons vandaag nog en we gaan aan de slag!