Een salesteam samenstellen of aanwerven met effect? Dat doe je zo …want succes is geen toeval!

Een salesteam samenstellen of aanwerven met effect? Dat doe je zo …want succes is geen toeval!

Denk aan een voetbalploeg … het is niet omdat je 11 topspelers hebt dat ze als een team spelen en resultaten boeken.  En als er één ding is dat we zeker weten is dat de som van al de spelers samen meer resultaat geeft!

Unieke DNA aanpak

Ieder bedrijf, ieder team, ieder individu heeft zijn DNA.  Wij  rekruteren volgens de unieke DNA-aanpak volgens 3 niveau’s: op functieniveau, op teamniveau en op bedrijfsniveau.

Alle vliegen in één klap

Door die aanpak heb je ineens op alle niveau’s een match.  Deze methode geeft je ook inzicht in eenieders eigen gedragsstijl, werkstijl, drijfveren en welke zijn/haar bijdrage is aan het geheel en de organisatie.

Handvaten voor coaching

Als manager van het team krijg je een overzicht van iedere kandidaat zijn potentieel, zijn omgang in stress situaties, zijn manieren van werken en hoe die persoon omgaat met een competitieve omgeving.  Kortom meten is weten en die kennis kan je gebruiken om je medewerkers stuk voor stuk verder te gaan ondersteunen in hun ontwikkelingsproces.

Niet blind getrouwd

Dankzij deze aanpak staar je je niet blind op het “nu” moment van de aanwerving, maar kan je ook verder denken in deze snel veranderende arbeidsmarkt.   Je verwachtingen als manager zijn realistischer als je op deze manier rekruteert.

Benieuwd welke unieke match we voor jou kunnen realiseren?

Contacteer ons vandaag nog en we gaan aan de slag!