Wat vertellen onze kandidaten over onze aanpak?

Wat vertellen onze kandidaten over onze aanpak?

United Talent bestaat 15 jaar en dat gaan we vieren!  We zetten niet alleen onze klanten, maar ook onze kandidaten in de spotlights!

Succes is geen toeval

Het feit dat we 15 jaar een vast klantenbestand hebben opgebouwd vertelt ons dat ” succes geen toeval is”.  Ook kandidaten door de jaren heen blijven opvolgen in hun carrière en hun bijstaan met raad en daad als dat nodig is werpt zijn vruchten af.  We hebben een immens netwerk uitgebouwd van Sales, Marketing en HR managers. 

Tijd dat we ook eens luisteren wat onze klanten en kandidaten van onze aanpak vinden.

Talent en spits-afbijter

Dit vertelde alvast Stefaan Kennis, Strategy & Business Development Manager die van start ging bij Tomra: “al bij het eerste contact met United Talent had ik een heel positief gevoel. Er werd meteen heel gericht gepolst werd naar mijn troeven en interesses. Ook werd veel aandacht besteed aan de bedrijfscultuur waarnaar ik op zoek was.  Dit is heel belangrijk voor mij.

Hierna volgden een aantal interviews, en de rest is geschiedenis. De volledige selectieprocedure tot en met contract heeft minder dan een maand geduurd en werd secuur opgevolgd. Het resultaat van de efficiënte en uiterst professionele aanpak van Peggy.”

DNA-matching

Wat Stefaan voelde was de DNA-check die we met hem deden.  In welke functie komt hij het beste tot zijn recht? Bij welk type manager en type bedrijfscultuur?  Wat zijn zijn dromen en interesses?  En zoveel meer.  Interviewen is meer dan een losse babbel over het afgelopen carrièrepad!

Secuur proces

Van de eerste contact name, tot het interview, tot het regelen van de verschillende processen en tussentijdse vragen, tot de contract onderhandeling en -ondertekening, de opstart en evaluatie een paar maanden na opstart; iedere stap in het hele proces moet secuur gezet worden en is van belang.

Niet enkel de inhoud moet van het proces moet correct en goed zijn, ook de manier waarop wij kandidaten en klanten behandelen is van belang om tot succes te komen.

Benieuwd welke unieke match we voor jouw organisatie kunnen realiseren?

Contacteer ons vandaag nog en we gaan aan de slag!