Peggy Janssens united talent

Hoe herken ik een succesvolle Marketing Directeur?

Door onze specialisatie trekken wij mensen aan die hun vak kennen, bewezen trackrecord hebben én boeiende persoonlijkheden zijn.

Wij ontwikkelden een DNA-methodologie die ervoor zorgt dat je de kansen maximaliseert om op lange termijn een vruchtbare samenwerking aan te gaan, die voor beide partijen (zowel kandidaat als het bedrijf) zijn vruchten afwerpt.

Ieder bedrijf, iedere functie, iedere persoon heeft een uniek DNA.  Er moet een fit zijn op elk niveau. Wij zijn na 20 jaar expert en specialist om die oefening uit te werken.

In 5 stappen naar de juiste kandidaat voor uw marketing vacature

DNA

Stap 1: Intake: DNA-check

Is er een match tussen het DNA van het bedrijf, het team, de functie én het DNA van de kandidaat? Wat is het ideale carrière pad en functie die de kandidaat voor ogen heeft?

Interview

Stap 2: Diepte – interview

Diepte-analyse naar de 10 belangrijkste kerncompetenties.  Ook bespreken we de drijfveren, de waarden en de intrinsieke motivatie van de kandidaat.

DISC-Analyse

Stap 3: DNA-Assessment

Leiderschapcompetenties  communicatie- en presentatiestijl, doelgericht- en besluitvaardigheid, probleemoplossend vermogen, timemanagement en mogelijke ontwikkelpunten worden meegedeeld.

Evaluatie

Stap 4: Evaluatie dossier

Een compleet dossier met een samenvatting van het hele proces: de kerncompetenties, het interview, het assessment en tot slot ook een 360° relevante referentie check.

Follow up

Stap 5: Continue follow up

Van bij de intake tot het geven van een stand van zaken, het inplannen van afspraken, het uitwisselen van feedback na het interview en de loonsonderhandeling.  Inclusief zijn twee opvolgesprekken tussen ons, de kandidaat en het bedrijf na drie en na zes maanden.

Ook deze extra tools kunnen we inzetten

  • Competentie Matrix
    Geeft een visueel inzicht in de individuele kern-, functie- en afdelingscompetenties.
  • Portfolio Analyse
    We maken met de sollicitant een overzicht van gerealiseerde projecten waaruit een evolutie, een specialisatie of vaktechnische competentie blijkt.
  • Succesportfolio
    Geeft een visueel inzicht in de individuele kern-, functie- en afdelingscompetenties.
Peggy Janssens united talent