” Snel schakelen in aanwerving is nu een must!”

” Snel schakelen in aanwerving is nu een must!”

Er is geen twijfel dat deze periode de geschiedenis ingaat als de meest turbulente en verwoestende voor de economie.  Ook bij de aanwerving van nieuwe mensen stellen we de strategie bij.

Kort Schakelen

Het komt er nu op aan om kort te schakelen bij de aanwerving en het inzetten van nieuwe of bestaande mensen.  Treuzelen kost handenvol geld en de concurrentie zit niet stil.  Lange selectieprocedures worden vervangen door online gesprekken, die op minder dan een week afgerond worden.  Ik merk een positieve evolutie.  Er wordt meer aandacht besteed aan het ontmoeten van teamleden en niet enkel een gesprek met de teamleader.

Focus

Als HR of lijnmanager is het belangrijk dat je meer dan ooit de capaciteiten en wendbaarheid van je team kent.  Alleen zo kan je snel resultaten behalen.  We kunnen niet “gewoon” de draad weer opnemen, want alles is anders.  als topmanager maak je nu de verbinding tussen de capaciteiten in het team en de te behalen doelen.

Freelancers versus vaste medewerkers

We hebben beiden nodig in deze economische heropstart.  Laat ons verder bouwen met de bestaande talenten en tegelijk inzetten op freelancers.  Deze laatste brengen direct hun expertise aan boord en duiken instant in de materie.  Vaste mensen bieden stabiliteit en knowhow maar kunnen zeker hulp gebruiken van extra mensen zodat de resultaten sneller bereikt worden.

Meerwaarde als selectiekantoor

Als rekruteringsbureau gespecialiseerd in Sales-, Marketing- en HR talenten laten we klanten snel schakelen.  Of het nu voor een tijdelijke expert is of een vaste expert, resultaten zullen degelijker en sneller gehaald worden.  Het selectie en rekruteringsproces wordt dankzij de databank in een stroomversnelling gebracht.  We bewaken de kwaliteit en vooral de team-, functie- en bedrijfs- passendheid, wat wij de DNA-fit noemen.

Meer weten over onze aanpak?

Contacteer ons vandaag nog en we gaan aan de slag!