Peggy Janssens united talent

Over Olivia (Peggy) Janssens

Verbindend, inspirerend, doortastend, visionaire, intelligent en succesvol onderneemster.

Klanten vragen mij vaak: “vanwaar de keuze voor jouw specialisaties marketing, sales en HR?”

Het antwoord is vrij eenvoudig … omdat die drie domeinen mijn passie zijn!

Ik studeerde af als Marketingspecialist met een Master in Bedrijfscommunicatie.   Ik leerde in- en uitzoomen op HR vraagstukken & -processen wat mij helpt om het grotere geheel te zien bij de aanwerving van Directieleden.  Meedenken op het hoogste niveau en vanuit de klant is voor mij een evidentie en met de paplepel meegegeven.  Marketing blijft mij boeien in al zijn facetten.  Ook nu ben ik nog steeds actief betrokken in het marketinggebeuren van mijn eigen bedrijf.  Impact creëren is iets wat marketeers en ik gemeen hebben. 

Communiceren en verkopen zit in mijn DNA.  Ik “adem” sales als het ware … Ik begrijp de taal die salesmensen spreken want ik ben één van hen.  De ene Sales Manager, is de andere niet.  Eenieder legt zijn accenten en heeft een uniek DNA.  Mij maakt een Sales Manager niets wijs … ik heb een neus voor de getalenteerde parels. Succes is geen toeval, maar een mix van bewuste keuzes. Ik ben een snelle denker die mensen subtiel aanvoelt waardoor ik op het hoogste niveau prachtige resultaten behaal.

De keuze voor HR specialisatie was een evidentie.  Ik zit dagelijks met HR directie rond de tafel.  Ze delen hun grootste bezorgdheid en vertellen in alle vertrouwen toekomstplannen.  Ze zijn dankbaar voor het klankbord, het advies en de ervaring die ik met hun deel.  Hun passie voor mensen doet mij glimlachen, want die heb ik ook!  

De laatste jaren ligt mijn focus op leidinggevende profielen om verschillende redenen.  Eerst en vooral omdat ik zelf doorheen mijn professionele loopbaan in leidinggevende posities heb gewerkt.  Ik heb training gegeven in (situationeel)leiderschap wat mij de mogelijkheid gaf om in diverse sectoren en bedrijven ervaring op te doen.  En tot slot is mijn netwerk mee geëvolueerd wat handig is als klanten op zoek zijn naar ervaren Sales-, Marketing- of HR Directors. 

Kortom toen ik meer dan 15 jaar geleden startte met United Talent was de niche die ik koos vanzelfsprekend.  Ook vandaag sta ik nog altijd achter die keuze omdat zowel mijn kandidaten als klanten voelen wat een meerwaarde ik bied door mijn opleiding, mijn doortastende inzichten en mijn jarenlange ervaring.  

Wil je meer weten over de mogelijkheden die ik voor jou zie?