“Check of je in de juiste job zit”

“Check of je in de juiste job zit”

Als je de bomen door het bos niet meer ziet is het van belang om orde op zaken te stellen.  Waar knelt het schoentje?

Checklist

  1. Hoe zit jou DNA in elkaar?Wat drijft je iedere dag? Om welke reden spring je uit je bed iedere morgen?  Wat wil je bereiken?  Wat is belangrijk voor jou? …
  2. Is er nog wel een match tussen jouw DNA en het DNA van jouw huidige functie? Het kan best zijn dat het oorspronkelijke DNA of de verwachtingen in je functie gewijzigd zijn door de jaren heen of met de komst van een nieuw management. Is er dan nog wel een fit met jouw sterke punten?
  3. Is er nog een match tussen jouw DNA en het bedrijf DNA? Of is dat door de tijd heen gewijzigd?  En op welke punten voelt het nog goed aan en op welke minder goed?
  4. Is er een match tussen jouw DNA en dat van de collega’s waar je mee werkt? Niet dat je met iedereen beste vriendjes moet zijn, maar als je in eenzelfde “taal” denkt en spreekt geeft het vaak meer energie dan dat het niet het geval is.
  5. Hoe zit het met de samenwerking met jouw manager?

360° balans

Maak je balans op aan de hand van vorige checklist.  Er kunnen meerdere knelpunten zijn of slechts één groot.  Doe dit puzzelwerkje met een carrièrecoach.
Stap voor stap krijg je een helder en neutraal beeld van de situatie en niet vanuit jouw gekleurde perspectief.

Meer weten over carrièrecoaching? Doe de test om te kijken of het iets voor jou is …https://www.unitedtalentcoacht.be/test4/

 

Contacteer ons vandaag nog en we gaan aan de slag!